Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730924094

Amistoso (Int., RC) 730924094 Información oficial sobre el partido 730924094 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

Rasanto Alineación oficial del equipo 'Rasanto' en el partido 2 - 0 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rasanto Alineación oficial del equipo 'Rasanto' en el partido 2 - 0 A.C. Rvecitas Alineación oficial del equipo 'A.C. Rvecitas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rasanto

Goles Goles

  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): El jugador Guenter Dungern de Rasanto, després de 48 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Udo-Lutz Nierlich va augmentar l'avantatge de Rasanto a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Udo-Lutz Nierlich va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Hwang Chang Yao va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rasanto.
  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Rasanto per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 18, quan David Rab-Kainrath va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michalis Mouzakitis va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Mario Estanislao Manosalva va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Rasanto va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Udo-Lutz Nierlich en un 1 contra 1 amb el porter Mario Estanislao Manosalva, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mario Estanislao Manosalva al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Michalis Mouzakitis va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Udo-Lutz Nierlich de Rasanto va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 309 Minuto 76 (Evento clima: SE: Support player boost failed): En David Rab-Kainrath es caracteritzava per ser una bona ajuda pels companys. No obstant això, en aquest partit, ho intentava un cop darrere l'altre però no li sortia.

A.C. Rvecitas

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Eneko Pagai va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Anton Lapaev va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Rvecitas van sortir al contraatac al minut 75, però Niko Erkkola va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.