Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923949

Amistoso (Int., RC) 730923949 Información oficial sobre el partido 730923949 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

RB Eschenburg Alineación oficial del equipo 'RB Eschenburg' en el partido 5 - 7 CSD Corralito Alineación oficial del equipo 'CSD Corralito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RB Eschenburg Alineación oficial del equipo 'RB Eschenburg' en el partido 2 - 2 CSD Corralito Alineación oficial del equipo 'CSD Corralito' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,2 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RB Eschenburg

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Gerald Weißhuhn de Eschenburg, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Eschenburg contenien la respiració mentre en Kai-Detlef Scott s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Amb 57 minuts jugats, en Gerald Weißhuhn va augmentar l'avantatge de Eschenburg a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Al minut 95 els aficionats van embogir quan en Gerald Weißhuhn va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Eschenburg.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Mario Rehn, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Giovanni Oheimb de Eschenburg va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Eschenburg, Steffen Olsacher, col·locà la pilota just a les mans d'en Mikael Svensson. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Matthias-Kevin Lobinger va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 5 - 5.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Gerald Weißhuhn va xutar fora per a Eschenburg, el marcador es va quedar igual: 5 - 6, ja es veia a venir!

CSD Corralito

Goles Goles

  • 164 Minuto 48 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Corralito al minut 48. Tobias Hauser va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 108 Minuto 89 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Miguel Cortit és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Mykola Khomenko perquè aconseguís el 3 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Corralito van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 89, quan David Franqueza va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 97 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Salva Lobató per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 29 (Ocasión tiro lejano): El Corralito se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 29, en Rafael Gabirondo va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 35 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Mykola Khomenko ja els havia advertit que el porter contrari, en Raimund Heinold, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Al minut 39 un refús amb el peu d'en Raimund Heinold va anar a parar als peus del David Franqueza que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Corralito Rafael Gabirondo, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Raimund Heinold. El marcador continuava 4 - 4.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): En Mykola Khomenko no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Raimund Heinold encara el va fer més i el marcador va situar-se 4 - 5 per a Corralito.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Corralito, Knud-Erik Heje, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Salva Lobató anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Corralito.