Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730923815

Amistoso (Int.) 730923815 Información oficial sobre el partido 730923815 en Hattrick

10.04.2024 18:50:00

Willingness HC Alineación oficial del equipo 'Willingness HC' en el partido 4 - 0 Armagh Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armagh Saints FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Willingness HC Alineación oficial del equipo 'Willingness HC' en el partido 6 - 1 Armagh Saints FC Alineación oficial del equipo 'Armagh Saints FC' en el partido
Tiene mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Willingness HC

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Franz-Josef Lässer de Willingness aconseguir un gol al minut 25 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Willingness a 2 - 0. Abel Janeiro va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 52 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Willingness i així augmentar el marcador a 3 - 0 als 52 minuts de joc. Mentre en Franz-Josef Lässer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Shoja Sharif Vaghefi es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Franz-Josef Lässer es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Eewoud Vanbelle una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 63, però una magnífica aturada de Andy Bannerman va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Romeu Pernes va marxar de Benny Chapman en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Willingness van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Néstor Rolando Rocchia gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Andy Bannerman va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Armagh Saints FC

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 5 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Christian Hurncliffe de Armagh va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de George Blackburn al minut 5 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 207 Minuto 83 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Armagh va ser a punt de marcar al minut 83, quan el seu jugador Derek Blackshaw va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Philip Hatherley de Armagh va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Benny Chapman de Armagh es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.