Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922747

Amistoso (Int., RC) 730922747 Información oficial sobre el partido 730922747 en Hattrick

10.04.2024 15:25:00

FC ESA IGELEC Alineación oficial del equipo 'FC ESA IGELEC' en el partido 3 - 0 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC ESA IGELEC Alineación oficial del equipo 'FC ESA IGELEC' en el partido 5 - 0 Lechia Pany Alineación oficial del equipo 'Lechia Pany' en el partido
Tiene mala suerte 4.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC ESA IGELEC

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a ESA-IGELEC va ser Ezechiele Sattanino.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ESA-IGELEC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Léo-Paul Malaquin va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de ESA-IGELEC va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gérémy Morard progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aubry Meite va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): Ladislav Bárta va sorprendre Toni Röpenack amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 219 Minuto 59 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Christoph Diringshofen va poder marcar per a ESA-IGELEC en un servei de cantonada picat per en Ladislav Bárta quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Gérémy Morard gairebé va marcar per a ESA-IGELEC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Léo-Paul Malaquin gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Toni Röpenack va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Toni Röpenack al minut 84 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Léo-Paul Malaquin va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Passaven 85 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Alessandro Camoranesi va rematar alt.

Lechia Pany

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 38 (Ocasión de contra por la izquierda): El Lechia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 38, però en Giuliano Canale va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 216 Minuto 61 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Gökmen Bağış va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 61, i va passar la pilota a Raiko Heimonen, però aquest no va encertar a marcar.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Lechia van sortir al contraatac al minut 86, però Maksym Doskocz va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.