Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922589

Amistoso (Int.) 730922589 Información oficial sobre el partido 730922589 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 0 Pattipolvet Sambia Alineación oficial del equipo 'Pattipolvet Sambia' en el partido
2 / 8 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 0 / 0
1 / 3 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 0 / 0
1 / 4 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 0
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
58 % Posesión 45' 42 %
57 % Posesión 90' 43 %
Normal Táctica Normal
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 2 - 0 Pattipolvet Sambia Alineación oficial del equipo 'Pattipolvet Sambia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 6 - 1 Pattipolvet Sambia Alineación oficial del equipo 'Pattipolvet Sambia' en el partido
Es un cenizo 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Eloy González de Orbón, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del MATAOS se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 36.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): MATAOS va augmentar la diferència quan Zenón Monastoque no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Baligh Benyoussef va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de MATAOS.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Sven-Carsten Hahnemann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de MATAOS se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Clemente Saleppichi! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En Mario Varona, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El jugador local Clemente Saleppichi per poc que no incrementa el marcador al minut 57. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Fernando Galvanin va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, Eloy González de Orbón gairebé va marcar per a MATAOS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Erik Ráczkevy, el jugador de MATAOS va ser expulsat al minut 68.

Pattipolvet Sambia

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Niko Lähde de Pattipolvet va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.