Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922441

Amistoso (Int., RC) 730922441 Información oficial sobre el partido 730922441 en Hattrick

10.04.2024 16:00:00

FC Homedining Alineación oficial del equipo 'FC Homedining' en el partido 6 - 3 realbagnolese Alineación oficial del equipo 'realbagnolese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Homedining Alineación oficial del equipo 'FC Homedining' en el partido 4 - 2 realbagnolese Alineación oficial del equipo 'realbagnolese' en el partido
Tiene suerte 4.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,6 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Homedining

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Tore Tjelle de Homedining, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 24 minuts quan Svein Mysen va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Odd Øverland, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 0.
  • 107 Minuto 36 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Homedining Odd Øverland va anotar el 3 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Homedining va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Svein Mysen va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Homedining va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tobias Persson, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Homedining pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tom Bugge va posar el 6 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El jugador local Vidar Kvalfoss per poc que no incrementa el marcador al minut 37. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Enrico Aliprandi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Jon Rosseland. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Homedining ho intentava per la dreta per mitjà de Tom Bugge, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Tobias Persson es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

realbagnolese

Goles Goles

  • 151 Minuto 77 (Gol por el centro): realbagnolese van mostrar una bona compenetració quan al minut 77 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Paolo Toffolo va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Paolo Toffolo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de realbagnolese i marcant el 5 - 2.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Paolo Toffolo va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Paolo Toffolo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 253 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): realbagnolese van seguir progressant per la banda dreta. Alessandro De Rose va tenir la seva oportunitat al minut 63, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paolo Toffolo de realbagnolese va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.