Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730922067

Amistoso (Int., RC) 730922067 Información oficial sobre el partido 730922067 en Hattrick

09.04.2024 20:25:00

Kuplat Alineación oficial del equipo 'Kuplat' en el partido 7 - 0 bacconieri Alineación oficial del equipo 'bacconieri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Kuplat Alineación oficial del equipo 'Kuplat' en el partido 7 - 0 bacconieri Alineación oficial del equipo 'bacconieri' en el partido
Tiene un resultado normal 7.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kuplat

Goles Goles

  • 135 Minuto 13 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Toni Kilpiö de Kuplat va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Kuplat va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Salo Voutilainen des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kuplat va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Salo Voutilainen progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 108 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Aku Häggman és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Toni Kilpiö perquè aconseguís el 4 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Kuplat va aconseguir el 5 - 0 quan Lê Quốc Toản va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 79 (Gol de falta): El gol de falta de Rastislav Veselý sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 79 i ampliar l'avantatge de Kuplat a 6 - 0.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kuplat pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aku Häggman va posar el 7 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eera Manninen va rematar alt.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Matteo Marchetti. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aku Häggman de Kuplat es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.

bacconieri

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reinier Eldering de bacconieri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Maurilio Condello de bacconieri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.