Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921946

Amistoso (Int., RC) 730921946 Información oficial sobre el partido 730921946 en Hattrick

10.04.2024 17:25:00

SC Preußen Groningen Alineación oficial del equipo 'SC Preußen Groningen' en el partido 1 - 4 BSG Chemie 09 Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie 09' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SC Preußen Groningen Alineación oficial del equipo 'SC Preußen Groningen' en el partido 0 - 2 BSG Chemie 09 Alineación oficial del equipo 'BSG Chemie 09' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Preußen Groningen

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Groningen, atacant per l'esquerra al minut 17, va aprofitar el magnífic llançament de Claus Krabbé per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Patrick Bruins Slot va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Groningen va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Lennert Bergboer, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

BSG Chemie 09

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Sigisbert Gilfert que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 62, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Destus Sewmangal es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Elias Wellingsbüttel de Chemie va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 65. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, Chemie va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sören Torben Ulm.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Antero Anastácio va encarar al porter al 19, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 22 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Siegbald Schwarzäugl va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Siegbald Schwarzäugl, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 30 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Es duien 59 minuts de partit jugats quan Siegbald Schwarzäugl va estar a punt de posar per davant a Chemie amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Hindrik Meilink va impedir un gol cantat.