Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921892

Amistoso (Int.) 730921892 Información oficial sobre el partido 730921892 en Hattrick

10.04.2024 17:20:00

Leur FC Alineación oficial del equipo 'Leur FC' en el partido 0 - 2 AC Kirchfeldsiedlung Alineación oficial del equipo 'AC Kirchfeldsiedlung' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Leur FC Alineación oficial del equipo 'Leur FC' en el partido 2 - 1 AC Kirchfeldsiedlung Alineación oficial del equipo 'AC Kirchfeldsiedlung' en el partido
Tiene mala suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,0 % 0,3 % 7,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Leur FC

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Leur va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Jumber Tsetskhladze va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Leur va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Benjam Ailinpieti va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Luka Kancilija va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 202 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Francisco Slosse va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 74 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

AC Kirchfeldsiedlung

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): El jugador de Kirchfeldsiedlung Yazdan Fakhireh va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 15 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Hans-Inge Knölquist, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kirchfeldsiedlung que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pedro Espírito Santo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Benjámin Fülöp no va ser aprofitada per en Yazdan Fakhireh que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Benjámin Fülöp ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Espírito Santo de Kirchfeldsiedlung amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Evans Senya de Kirchfeldsiedlung la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.