Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921809

Amistoso (Int., RC) 730921809 Información oficial sobre el partido 730921809 en Hattrick

10.04.2024 17:25:00

Ration Alineación oficial del equipo 'Ration' en el partido 1 - 2 BogoTadam Alineación oficial del equipo 'BogoTadam' en el partido
1 / 2 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 1 / 2
0 / 1 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
1 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
59 % Posesión 45' 41 %
59 % Posesión 90' 41 %
Contraataques Nivel de táctica: 15Nivel de táctica: 15 Táctica Normal
Ration Alineación oficial del equipo 'Ration' en el partido 1 - 2 BogoTadam Alineación oficial del equipo 'BogoTadam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ration Alineación oficial del equipo 'Ration' en el partido 2 - 0 BogoTadam Alineación oficial del equipo 'BogoTadam' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ration

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Ration una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Merijn Kolkman, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Merijn Kolkman va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Sylwester Szczyglewski, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 98 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Margarse de Ration la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ration, Robert Margarse, col·locà la pilota just a les mans d'en Giovanni Sáchica. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Merijn Kolkman xutant per a Ration va fer anar la pilota just on la volia, però Giovanni Sáchica, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ration Miroslav Tichý va intentar enganyar Giovanni Sáchica amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Pelle Vanhelmont de Ration va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Joram van de Kamp de Ration va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 2.

BogoTadam

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Christopher Montoya va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Falko Allacher de BogoTadam, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 67, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauricio Ricaurte de BogoTadam va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Giovanni Sáchica va xutar fora per a BogoTadam, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 124 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Franklin José Leguizamón de BogoTadam anava molt fort i col·locat però Malik Jebbouri no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Christopher Montoya de BogoTadam, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Malik Jebbouri en un bon llançament des del punt fatídic. 1 - 2.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de BogoTadam Albeiro Cupacocha, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Malik Jebbouri. El marcador continuava 1 - 2.