Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921771

Amistoso (Int., RC) 730921771 Información oficial sobre el partido 730921771 en Hattrick

09.04.2024 18:50:00

Alexandria Mummies Alineación oficial del equipo 'Alexandria Mummies' en el partido 2 - 1 Boz Racing Club Alineación oficial del equipo 'Boz Racing Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Alexandria Mummies Alineación oficial del equipo 'Alexandria Mummies' en el partido 2 - 0 Boz Racing Club Alineación oficial del equipo 'Boz Racing Club' en el partido
Tiene un resultado normal 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alexandria Mummies

Goles Goles

  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Artem Deonas de Alexandria aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 135 Minuto 73 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Artem Deonas va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 25 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dorival Dilson Amaral va ridiculitzar a en Glorian Verschueren amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Kálmán Gáspár va marxar de Glorian Verschueren en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Alexandria van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Artem Deonas gairebé va marcar per a Alexandria des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 236 Minuto 64 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ketil Kruhøffer no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Hamza Amr estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Passaven 65 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ahmed Essa va rematar alt.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Alexandria ho intentava per la dreta per mitjà de Kálmán Gáspár, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Boz Racing Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Racing van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Serkan Sinan Torlak va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 69, en un 1 contra 1 amb el porter, però Khairil Syafiq va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Florin Unterberg des de l'esquerra.