Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921694

Amistoso (Int.) 730921694 Información oficial sobre el partido 730921694 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

PCX125 Alineación oficial del equipo 'PCX125' en el partido 3 - 5 Fruängens BK Alineación oficial del equipo 'Fruängens BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
PCX125 Alineación oficial del equipo 'PCX125' en el partido 1 - 7 Fruängens BK Alineación oficial del equipo 'Fruängens BK' en el partido
Tiene suerte 1.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,5 % 0,1 % 96,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PCX125

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): PCX125, atacant per l'esquerra al minut 6, va aprofitar el magnífic llançament de Fabián Estevez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 9 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alberto Cavaleta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Jordi Auquer va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. PCX125 empatava el partit, 3 a 3, al minut 68.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jordi Auquer va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Fruängens BK

Goles Goles

  • 119 Minuto 14 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): August Åkerflod va treure un córner llarg cap al segon pal que en Juho Timonen, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.
  • 162 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Juho Timonen, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 32.
  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Leo Lothigius va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 171 Minuto 69 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Leo Lothigius que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a FBK.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al 71 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FBK augmentar el seu avantatge en el marcador, després que August Åkerflod es rifés el porter i marqués el 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 15 (Ocasión por el centro): FBK va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Kurt Hellstedt es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Elias Johansson es va quedar sol davant del porter, al minut 70. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en August Åkerflod.