Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921466

Amistoso (Int.) 730921466 Información oficial sobre el partido 730921466 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido 6 - 1 MSV Schwabing Alineación oficial del equipo 'MSV Schwabing' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Racing Perales Alineación oficial del equipo 'Racing Perales' en el partido 9 - 0 MSV Schwabing Alineación oficial del equipo 'MSV Schwabing' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing Perales

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): Perales va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 31 Rubén Cagigas va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Perales va aconseguir el 2 - 0 quan Cristóbal Pedroso Garro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 43 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Perales va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Francisco Rabaldiz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44 en Rubén Cagigas va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Perales va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Francisco Rabaldiz va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Francisco Rabaldiz va augmentar l'avantatge de Perales a 6 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Marcos Fagoaga per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Florian Langner va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

MSV Schwabing

Goles Goles

  • 152 Minuto 52 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Tan Ferdal va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 52 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 74 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jèp Planes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 74 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Alex Knop de Schwabing va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tan Ferdal de Schwabing es va guanyar la targeta groga merescudament.