Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921313

Amistoso (Int.) 730921313 Información oficial sobre el partido 730921313 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

balderop Alineación oficial del equipo 'balderop' en el partido 4 - 4 Pieds Lourds Alineación oficial del equipo 'Pieds Lourds' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
balderop Alineación oficial del equipo 'balderop' en el partido 4 - 3 Pieds Lourds Alineación oficial del equipo 'Pieds Lourds' en el partido
Tiene un resultado normal 4.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
42,3 % 30,2 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

balderop

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Ybert De Puyt, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Janick Berton va augmentar la diferència de balderop a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Vic De Roubaix la va rematar Dominiek Brassine amb una magnífica volea que va fer pujar per a balderop el 3 - 2.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): balderop va aconseguir el 4 - 2 quan Matthieu De Bremaecker va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): balderop va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Thomas Mestdagh va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Gvozden Vojnić.
  • 207 Minuto 23 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Thomas Mestdagh va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 230 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Ashod Bahdikyan es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): balderop va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 71 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Thomas Mestdagh ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Pieds Lourds

Goles Goles

  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Ricardo Walling va anar directament als peus de Walbert Gschwindl que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 2 - 1.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 49 minuts Hıncal Bolzonello va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Ricardo Walling va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Ricardo Walling.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Michele Vojnić, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 74 però la pilota va sortir lleugerament desviada.