Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730921208

Amistoso (Int., RC) 730921208 Información oficial sobre el partido 730921208 en Hattrick

10.04.2024 14:30:00

Calcio Storico Fiorentina Alineación oficial del equipo 'Calcio Storico Fiorentina' en el partido 4 - 2 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
1 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 1 / 2
1 / 3 Evento 1x2Goles por la izquierda/Evento 2x2Ocasiones por la izquierda 0 / 1
0 / 1 Evento 1x3Goles por la derecha/Evento 2x3Ocasiones por la derecha 0 / 0
0 / 0 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 1 / 1
0 Evento 51xTarjetas 2
0 Evento 09xLesiones 0
51 % Posesión 45' 49 %
53 % Posesión 90' 47 %
Normal Táctica Presionar Nivel de táctica: 8
Calcio Storico Fiorentina Alineación oficial del equipo 'Calcio Storico Fiorentina' en el partido 4 - 2 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Calcio Storico Fiorentina Alineación oficial del equipo 'Calcio Storico Fiorentina' en el partido 2 - 1 Garnata C.F. Alineación oficial del equipo 'Garnata C.F.' en el partido
Tiene suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Calcio Storico Fiorentina

Goles Goles

  • 112 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Fiorentina equilibrava la balança al minut 79. En Amir Ergashev, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Fiorentina Mihai Mihai quasi va assolir l'empat al minut 36 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Ali Asghar Jahandar de Fiorentina va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 38, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Amir Ergashev va estar a punt d'empatar per a Fiorentina quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Matti Laukkanen va desviar la pilota a l'últim instant.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Fiorentina, Amir Ergashev, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 1 al marcador.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Salim Otamurodov de Fiorentina va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Baxtiyor Aliev anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Fiorentina.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Fiorentina Husan Kenjayev no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matti Laukkanen es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.

Garnata C.F.

Goles Goles

  • 139 Minuto 21 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Kemen Ordinabe van servir per superar a l'últim defensor, en Salim Otamurodov. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Garnata cantant "Kemen Ordinabe selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Uladzimir Markhel', situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Garnata va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Niklas Stanko de Garnata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 115 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Uladzimir Markhel' de Garnata es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Pablo Ortiz Leon de Garnata, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Abbos Qurbonboyev en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kemen Ordinabe va xutar fora per a Garnata, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Matti Laukkanen, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Abbos Qurbonboyev va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Garnata i 3 - 2 al marcador.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Noel Entralgo de Garnata va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 2.