Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730920457

Amistoso (RC) 730920457 Información oficial sobre el partido 730920457 en Hattrick

10.04.2024 18:10:00

Drewniaki Staszów Alineación oficial del equipo 'Drewniaki Staszów' en el partido 6 - 0 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Drewniaki Staszów Alineación oficial del equipo 'Drewniaki Staszów' en el partido 3 - 1 Football Club KONIN Alineación oficial del equipo 'Football Club KONIN' en el partido
Tiene bastante suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Drewniaki Staszów

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Drewniaki, atacant per l'esquerra al minut 15, va aprofitar el magnífic llançament de Jarosław Skrzypecki per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Drewniaki va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Florian Kamir va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Drewniaki va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jan Zacha progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Drewniaki va aconseguir el 4 - 0 quan Juan Mario Thayer va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Drewniaki pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jan Zacha va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 79 (Gol de penalti): Florian Kamir va augmentar la diferència de Drewniaki a 6 - 0 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 8 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Florian Kamir es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Juan Mario Thayer va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Drewniaki van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Tino Weinzettl des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jan Zacha de Drewniaki va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Football Club KONIN

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Piotr Ząbek de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Seweryn Skora de Football va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.