Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919856

Amistoso (Int., RC) 730919856 Información oficial sobre el partido 730919856 en Hattrick

10.04.2024 10:00:00

Thor Soft United Alineación oficial del equipo 'Thor Soft United' en el partido 2 - 1 fk laidas Alineación oficial del equipo 'fk laidas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Thor Soft United Alineación oficial del equipo 'Thor Soft United' en el partido 2 - 2 fk laidas Alineación oficial del equipo 'fk laidas' en el partido
Tiene un resultado normal 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,6 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thor Soft United

Goles Goles

  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de United van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Alexandru Jurjescu.
  • 120 Minuto 66 (Gol de falta): United va agafar avantatge al minut 66 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Cristian Serghei fent així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): United van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Krisztofer Svéda va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 78 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iulian Panţurescu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

fk laidas

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Garikas Baldinas que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58 Alexandru Calman va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Garikas Baldinas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 263 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Remgaudas Preidis sol davant la porteria al minut 69, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): laidas va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Remgaudas Preidis que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Garikas Baldinas va encarar al porter al 81, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonidas Kasperiūnas de laidas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.