Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919785

Amistoso (Int., RC) 730919785 Información oficial sobre el partido 730919785 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 2 - 1 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Heroes Zaragoza Alineación oficial del equipo 'Heroes Zaragoza' en el partido 3 - 0 HellFreaks Alineación oficial del equipo 'HellFreaks' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heroes Zaragoza

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Juan Millán sempre és una garantia. Al minut 2, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Cesc Sanahuja marcar el 1 - 0 per al Heroes.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Iván Valiente Caballer, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Heroes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Marvin Anglas va entorpir al marcador d'en Lukáš Vilášek per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 57 per blocar una centrada d'en Iván Valiente Caballer va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Heroes.

HellFreaks

Goles Goles

  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): El HellFreaks era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en János Székely va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): HellFreaks van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 10, però el xut de Hayati Uzan des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 30 minuts, el HellFreaks va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de HellFreaks va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Geoffrey Blond va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Hayati Uzan va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a János Székely de HellFreaks la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.