Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919628

Amistoso (Int.) 730919628 Información oficial sobre el partido 730919628 en Hattrick

10.04.2024 08:30:00

Svirepye Utki Alineación oficial del equipo 'Svirepye Utki' en el partido 1 - 1 Estel Roig Barcelona Alineación oficial del equipo 'Estel Roig Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Svirepye Utki Alineación oficial del equipo 'Svirepye Utki' en el partido 2 - 0 Estel Roig Barcelona Alineación oficial del equipo 'Estel Roig Barcelona' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Svirepye Utki

Goles Goles

  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): Després de 89 minuts de partit, Gavril Vashurkin igualava per Duckduck en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ivan Zhilichkin va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Vitaliy Zhadobin de Duckduck va intentar batre la porteria rival al minut 24 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Shairbek Akmatov de Duckduck va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 41, però no va estar gaire encertat.

Estel Roig Barcelona

Goles Goles

  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Barcelona va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Joan Sambola va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Barcelona va anar a parar a la dreta de l'atac on en Práxedes Segovia, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): Casandro Cupeiro va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Barcelona que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Junior Ainsley es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Junior Ainsley va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.