Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919553

Amistoso (Int.) 730919553 Información oficial sobre el partido 730919553 en Hattrick

10.04.2024 13:30:00

The Romans Alineación oficial del equipo 'The Romans' en el partido 1 - 6 Real Best Ks EUW Alineación oficial del equipo 'Real Best Ks EUW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
The Romans Alineación oficial del equipo 'The Romans' en el partido 4 - 6 Real Best Ks EUW Alineación oficial del equipo 'Real Best Ks EUW' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,0 % 19,9 % 54,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Romans

Goles Goles

  • 104 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Abdelkarim Bassiri va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 14 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Nabih Kazrooni es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 14, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Nabih Kazrooni del Romans ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 203 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Romans va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Abid Ousmani va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Jaime Beltrán Villalva va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Real Best Ks EUW

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de RBEU Domenech Viader va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24, Domenech Viader va augmentar l'avantatge de RBEU a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pablo Antoner va augmentar l'avantatge de RBEU a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 138 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Philippe de Wergifosse arribés a peus de Domenech Viader, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RBEU el 0 - 4.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 73, RBEU va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joan Ramon Jàfer.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Joan Ramon Jàfer va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Philippe de Wergifosse al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Francesco Cunto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Andrés Felipe Llorente rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pedro Berzal. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.