Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919439

Amistoso (Int.) 730919439 Información oficial sobre el partido 730919439 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

Kampftrinker SC Alineación oficial del equipo 'Kampftrinker SC' en el partido 5 - 0 Wase Club Gent Alineación oficial del equipo 'Wase Club Gent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kampftrinker SC Alineación oficial del equipo 'Kampftrinker SC' en el partido 3 - 0 Wase Club Gent Alineación oficial del equipo 'Wase Club Gent' en el partido
Tiene suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kampftrinker SC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Noain Burdariaauzokoa va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de KSC.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de KSC pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gert Gössinger va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, KSC va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dragutin Jukić, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mauricio Bonamusa va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Pietro Vietina de KSC va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Gert Gössinger va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KSC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 74 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pietro Vietina estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Gert Gössinger, als 74 minuts, va fallar per ben poc.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 81 quan Gert Gössinger de KSC gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Robert Irrschik.

Wase Club Gent

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 13 (Ocasión de contra por la izquierda): Waasland van sortir al contraatac al minut 13, però Albert Valentin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Malik Basil Al-Samy de Waasland va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Malik Basil Al-Samy va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Waasland va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.