Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730919328

Amistoso (Int., RC) 730919328 Información oficial sobre el partido 730919328 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Sporting Aller Alineación oficial del equipo 'Sporting Aller' en el partido 1 - 5 Grutins Alineación oficial del equipo 'Grutins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting Aller Alineación oficial del equipo 'Sporting Aller' en el partido 1 - 1 Grutins Alineación oficial del equipo 'Grutins' en el partido
Tiene un resultado normal 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,4 % 33,5 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Aller

Goles Goles

  • 100 Minuto 87 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Albert Kondratovich. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 87 de joc, que suposava el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81, Víctor Vidaurreta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Salehe Akugizibwe va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 84 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Stefan Steidl no va entrar per centímetres.

Grutins

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 9, quan Esdras Braga Filho va posar els visitants Grutins per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 180 Minuto 15 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Hasso Steingaertner de Grutins va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 15.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Grutins augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Uroš Stefanović es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 138 Minuto 50 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Kwang-Jong Gan arribés a peus de Valentin Uff, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Grutins el 0 - 4.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Hasso Steingaertner va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Patrice Rauchenstein de Grutins va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 23 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Grutins, l'equip va recuperar la pilota al minut 86 i va contraatacar. En Valentin Uff va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.