Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730918791

Amistoso (Int.) 730918791 Información oficial sobre el partido 730918791 en Hattrick

10.04.2024 20:00:00

Team Copperroad Alineación oficial del equipo 'Team Copperroad' en el partido 2 - 1 FC This Time Seriously Alineación oficial del equipo 'FC This Time Seriously' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Team Copperroad Alineación oficial del equipo 'Team Copperroad' en el partido 3 - 1 FC This Time Seriously Alineación oficial del equipo 'FC This Time Seriously' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Team Copperroad

Goles Goles

  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 41, Ruben Ecklius de Copperroad empatava el partit: 1 - 1.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 73 gràcies a la jugada de Ruben Ecklius, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 9 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jur Schmelzer va ridiculitzar a en Werner Stasica amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hjalmar Stendahl va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Bahram Addai va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Bahram Addai, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Slavomír Zelenický al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Hjalmar Stendahl va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

FC This Time Seriously

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Lotfy Zahi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a FC TTS.