Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730918533

Amistoso (Int.) 730918533 Información oficial sobre el partido 730918533 en Hattrick

10.04.2024 04:30:00

Ah Beng FC Alineación oficial del equipo 'Ah Beng FC' en el partido 6 - 0 Kläppa Hills Alineación oficial del equipo 'Kläppa Hills' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ah Beng FC Alineación oficial del equipo 'Ah Beng FC' en el partido 5 - 0 Kläppa Hills Alineación oficial del equipo 'Kläppa Hills' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ah Beng FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Haralambie Cărbunaru, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Beng se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 23.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Haralambie Cărbunaru va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Beng va augmentar la diferència quan Borian Musta no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Lorenzo Corda es va introduir dins la defensa central al minut 69, i va aconseguir el 4 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 107 Minuto 80 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lorenzo Corda va aconseguir per a Beng el 5 - 0 al minut 80, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Beng va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fidel Echenique va poder fer el 6 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 57 (Ocasión de contra por la izquierda): Beng van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 57, però el xut de Fidel Echenique des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dalibor Jančák va estar a punt de sentenciar el partit al minut 85, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Nikolay Yaichkin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Kläppa Hills

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Andreas Petersson després que el jugador de Kläppa li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.