Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917879

Amistoso (Int.) 730917879 Información oficial sobre el partido 730917879 en Hattrick

10.04.2024 18:55:00

Hillbilly Football Alineación oficial del equipo 'Hillbilly Football' en el partido 5 - 0 Last Action Cyberteam Int. Alineación oficial del equipo 'Last Action Cyberteam Int.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Hillbilly Football Alineación oficial del equipo 'Hillbilly Football' en el partido 6 - 0 Last Action Cyberteam Int. Alineación oficial del equipo 'Last Action Cyberteam Int.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hillbilly Football

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 27 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Hillbilly. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alfred Kootstra xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Magne Ødegaard va augmentar l'avantatge de Hillbilly a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 106 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 59 i semblava que Hillbilly desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Terry Nideröst va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 3 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Matthew Schapendonk de Hillbilly va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 0.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Hillbilly va aconseguir el 5 - 0 quan Magne Ødegaard va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Hillbilly va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Magne Ødegaard va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Terry Nideröst va estar a punt d'avançar els locals al minut 24 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Samuele Tonali va estar a punt de sentenciar el partit al minut 57, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Last Action Cyberteam Int.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 54 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Boris Lubitsch va ser clau en la jugada d'atac de Cyberteam al minut 54, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mike Remmelberger, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boris Lubitsch de Cyberteam va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.