Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917698

Amistoso (Int., RC) 730917698 Información oficial sobre el partido 730917698 en Hattrick

10.04.2024 18:55:00

Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 5 - 0 FC Germania 07 Wilhelmsfeld Alineación oficial del equipo 'FC Germania 07 Wilhelmsfeld' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Starfighter Selection Alineación oficial del equipo 'Starfighter Selection' en el partido 2 - 0 FC Germania 07 Wilhelmsfeld Alineación oficial del equipo 'FC Germania 07 Wilhelmsfeld' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Starfighter Selection

Goles Goles

  • 106 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mobio Guingué sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 12 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Horatio Sheldon es va introduir dins la defensa central al minut 34, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Starfighter va augmentar la diferència quan Konrad Albertz no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Starfighter a 4 - 0. Mobio Guingué va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): Starfighter va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Damian Wetherell. 5 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Olivier Kotchi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 13, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Domenic Bülles al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Horatio Sheldon va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): En Damian Wetherell, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Mobio Guingué, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Horatio Sheldon.

FC Germania 07 Wilhelmsfeld

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): El Wilhelmsfeld va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Tomas Asenbauer la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Constantin Thurn de Wilhelmsfeld va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kai Krasemann de Wilhelmsfeld va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.