Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917572

Amistoso (Int., RC) 730917572 Información oficial sobre el partido 730917572 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 1 - 8 Suboptimal Design Alineación oficial del equipo 'Suboptimal Design' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
El Equipo de JG-GR Alineación oficial del equipo 'El Equipo de JG-GR' en el partido 1 - 9 Suboptimal Design Alineación oficial del equipo 'Suboptimal Design' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Equipo de JG-GR

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Joan Armengol va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oriol Sebarroja de JG-GR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Suboptimal Design

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Hadi Kamranifar va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 170 Minuto 38 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Mikhail Layag al minut 38 va permetre a Suboptimal prendre avantatge per 1 - 2.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Josh Ng de Suboptimal l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 40 de partit.
  • 183 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49, Suboptimal va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hadi Kamranifar, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, un xut de Lenny Shepherd des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Josh Ng de Suboptimal va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 6 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Hadi Kamranifar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 7 per a Suboptimal.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Al minut 87, Josh Ng va augmentar l'avantatge de Suboptimal a 1 - 8 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 64 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Charles Thornton va ser clau en la jugada d'atac de Suboptimal al minut 64, quan ell mateix va fer una passada brutal a Mikhail Layag, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lenny Shepherd de Suboptimal amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.