Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917561

Amistoso (Int., RC) 730917561 Información oficial sobre el partido 730917561 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 5 - 7 Tverlands Glimt Alineación oficial del equipo 'Tverlands Glimt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Mage C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Mage C.F.' en el partido 1 - 1 Tverlands Glimt Alineación oficial del equipo 'Tverlands Glimt' en el partido
Tiene mucha potra 0.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Mage C.F.

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, Llibert Fusta va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 114 Minuto 88 (Gol de penalti): Real va empatar 2 - 2 gràcies a un penal molt ben xutat per Carles Pinos, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 121 Minuto 98 (Gol por el centro): Al minut 98 els aficionats van embogir quan en Jacques Petersen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Real.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Real per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 82, quan León Añoveros va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 243 Minuto 87 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Real sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Jacques Petersen, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 87 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 121 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Real Carles Pinos va intentar enganyar Richard Ingebretsen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Andreu Ayxandri de Real va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Mahmut Rikkat anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Real.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Real, León Añoveros, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.

Tverlands Glimt

Goles Goles

  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): Al minut 21 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Firas Al-akraa que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 170 Minuto 85 (Gol de falta): Al minut 85, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Reidar Østerud posar per davant al seu equip amb un 1 - 2.
  • 161 Minuto 106 (Gol por el centro): Tverlands van aconseguir igualar el partit a 3 - 3 al minut 106, quan Bastian Mo va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): En Valentim dos Ramos va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Grégoire Coffinet, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 40 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Tverlands va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86 Andreu Ayxandri va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Valentim dos Ramos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Andreu Ayxandri, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bastian Mo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 100 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 100, en un 1 contra 1 amb el porter, però Andreu Ayxandri va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Reidar Østerud des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Grégoire Coffinet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bastian Mo de Tverlands es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Annuar Sulaimi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Tverlands Reidar Østerud no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Andreu Ayxandri es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 5.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Marlon Abbasi de Tverlands, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Andreu Ayxandri en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 6.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Ole Ryen anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 7 per a Tverlands.