Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730917504

Amistoso (Int., RC) 730917504 Información oficial sobre el partido 730917504 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 3 - 1 FC Callimero Alineación oficial del equipo 'FC Callimero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sa Marjal Alineación oficial del equipo 'Sa Marjal' en el partido 1 - 1 FC Callimero Alineación oficial del equipo 'FC Callimero' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,5 % 27,4 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sa Marjal

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): Passats 22 minuts, Paolo Fior, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Marjal es posava per davant!
  • 120 Minuto 36 (Gol de falta): Una falta al minut 36 va provocar un lliure directe. Jorge Estornell el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Jesús Sáenz García sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Marcos Haya marcar el 3 - 1 per al Marjal.

FC Callimero

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): En Daan Breepoel entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Callimero, un peu providencial d'en Thorsten Bauwol va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Daan Breepoel va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Urko Sasiain no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Callimero van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 87, però el xut de Bright Ampadu des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Callimero, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Thorsten Bauwol va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Anselmo Coltro s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.