Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916928

Amistoso (Int., RC) 730916928 Información oficial sobre el partido 730916928 en Hattrick

11.04.2024 00:00:00

CFCC Alineación oficial del equipo 'CFCC' en el partido 3 - 5 FC Hornets Brno Alineación oficial del equipo 'FC Hornets Brno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
CFCC Alineación oficial del equipo 'CFCC' en el partido 2 - 6 FC Hornets Brno Alineación oficial del equipo 'FC Hornets Brno' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CFCC

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Neném Itapira, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CFCC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.
  • 111 Minuto 58 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Neném Itapira va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. CFCC empatava el partit, 2 a 2, al minut 58.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Passat el minut 82 de joc, Isidoro Dorneles facilitava les coses al CFCC amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Maycom Cabral Marques va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 11 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Euclécio Baiano, el jugador de CFCC va ser expulsat al minut 11.

FC Hornets Brno

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Jaromír Pres va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 19.
  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jaromír Pres que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Hornets.
  • 190 Minuto 75 (Gol de falta): En Jaromír Pres va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-3.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Hornets agafava avantatge al minut 83 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Fritjof Eckborg amb mestria.
  • 182 Minuto 91 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 91 de partit va donar a Hornets l'avantatge per 3 - 5. Dan Bengtsson en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martin Komenda quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Robert Šťastný va marcar al minut 74 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Robert Šťastný va entorpir al marcador d'en 苗 (Miao) 恒生 (Hengsheng) per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.