Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730916116

Amistoso (Int., RC) 730916116 Información oficial sobre el partido 730916116 en Hattrick

10.04.2024 18:05:00

BurdelloBumBum Alineación oficial del equipo 'BurdelloBumBum' en el partido 4 - 3 Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
BurdelloBumBum Alineación oficial del equipo 'BurdelloBumBum' en el partido 2 - 7 Smurfs United FC Alineación oficial del equipo 'Smurfs United FC' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,0 % 0,3 % 92,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BurdelloBumBum

Goles Goles

  • 118 Minuto 14 (Gol evento especial córner peinado): En Kamil Hupa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al BurdelloBumBum, un peu providencial d'en Sílvio Bernardo Pereira va situar el 1-0 al panell digital.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de BurdelloBumBum a 2 - 0. Jenő László va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): BurdelloBumBum va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 47 Ariel Nielipiński va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 4 - 3 al minut 89 gràcies a la jugada de Kamil Hupa, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Eugène Bassong va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de BurdelloBumBum se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 232 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Edilio Giusberti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Juan Rosini va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugène Bassong de BurdelloBumBum es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Smurfs United FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 35 (Gol de penalti): El jugador de SUFC Viktor Rolfes va anotar des dels 11 metres al minut 35, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Reinhard Keltsch va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 42.
  • 160 Minuto 64 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Viktor Rolfes va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 64: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Patrick Fortelka va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Reinhard Keltsch es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.