Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915878

Amistoso (Int., RC) 730915878 Información oficial sobre el partido 730915878 en Hattrick

10.04.2024 12:25:00

Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 3 - 4 Castres BVB Alineación oficial del equipo 'Castres BVB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Anar Fent H.C. Alineación oficial del equipo 'Anar Fent H.C.' en el partido 2 - 0 Castres BVB Alineación oficial del equipo 'Castres BVB' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anar Fent H.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Pedro Cabranes de Anar Fent aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Corria el minut 14, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Anar Fent s'avançava en el marcador després que en Jordi Andreu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de César Navarro va anar directament als peus de Ignasi Boira que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 57, José María Queralt de Anar Fent va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Castres BVB

Goles Goles

  • 162 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Grégori Rousson va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 8.
  • 152 Minuto 33 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Torolf Eidsvåg va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 33 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Castres va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Ludovic Bouchard, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 3.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eliano Paulo que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 3 - 4 per a Castres.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Castres van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Pierre-François Mabille no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.