Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915705

Amistoso (Int., RC) 730915705 Información oficial sobre el partido 730915705 en Hattrick

09.04.2024 18:25:00

SC Eilbek Alineación oficial del equipo 'SC Eilbek' en el partido 3 - 6 Atlético Chelas FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Chelas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
SC Eilbek Alineación oficial del equipo 'SC Eilbek' en el partido 0 - 10 Atlético Chelas FC Alineación oficial del equipo 'Atlético Chelas FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SC Eilbek

Goles Goles

  • 135 Minuto 37 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Marek Dulemba de Eilbek va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 1 - 2.
  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Sudi Osewe de Eilbek va fer un bon esprint per escapar-se de Kevin Bochum i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 4. Tot un espectacle!
  • 101 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Mudasser Zia es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 3 - 6, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Alexandru Roşu no oblidarà el que li va passar durant el minut 33. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 202 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Eilbek va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 41 que Brisco Pharma no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Sudi Osewe de Eilbek va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bolesław Mazurowski de Eilbek va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Atlético Chelas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Atlético va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Enzo Paolo Caloni va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 32 (Gol de penalti): Passaven 32 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Alex Ielcean va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Atlético augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Valeryan Vykhvaten es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gregory Koné va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 183 Minuto 57 (Gol por la derecha): Al minut 57, un xut de Ants Kivi des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 5 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Gregory Koné va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atlético a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Filip Tácha va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.