Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915193

Amistoso (Int.) 730915193 Información oficial sobre el partido 730915193 en Hattrick

10.04.2024 18:25:00

Exotic Boys Alineación oficial del equipo 'Exotic Boys' en el partido 0 - 2 tvs målkonger Alineación oficial del equipo 'tvs målkonger' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Exotic Boys Alineación oficial del equipo 'Exotic Boys' en el partido 2 - 0 tvs målkonger Alineación oficial del equipo 'tvs målkonger' en el partido
Tiene mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Exotic Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 79 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Tarmo Pärn va ser clau en la jugada d'atac de Exotic al minut 79, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bernardo de Albuquerque, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesus Costa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

tvs målkonger

Goles Goles

  • 141 Minuto 83 (Gol de contra por el centro): El tv era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Martin Persson va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 88 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Josef Ørting va treure un córner llarg cap al segon pal que en Onesmus Gitonga, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de tv va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Gregers Bælum, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 271 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Per Drøhse quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 242 Minuto 85 (Ocasión de contra por la izquierda): tv van sortir al contraatac al minut 85, però Martin Persson va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerhardt Bogh de tv va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Per Drøhse de tv la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Lasse Linde de tv va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.