Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915130

Amistoso (Int.) 730915130 Información oficial sobre el partido 730915130 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 1 - 5 Nittes ulve Alineación oficial del equipo 'Nittes ulve' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Facoquéros Fartusqueros FC Alineación oficial del equipo 'Facoquéros Fartusqueros FC' en el partido 0 - 8 Nittes ulve Alineación oficial del equipo 'Nittes ulve' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Facoquéros Fartusqueros FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Juliano Albelda, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Facoquéros se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 12.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 21 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Facoquéros va ser a punt de marcar al minut 21, quan el seu jugador Liam Daelman va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Liam Daelman de Facoquéros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Antonio Correas de Facoquéros la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kleber Verduga.

Nittes ulve

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): Als 30 minuts de partit, Luka Šakić de Nittes va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Oliver Simma que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Nittes.
  • 182 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Oliver Simma va aprofitar un error defensiu al minut 52, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Nittes.
  • 184 Minuto 69 (Gol de penalti): Passaven 69 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Holmfrid Wikell va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Shankdhar Powar va augmentar l'avantatge de Nittes a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Shankdhar Powar, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Shankdhar Powar va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Holmfrid Wikell de Nittes va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Rafał Suszek quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Alfonso Ferrer Albiar, però la pilota va topar amb el travesser.