Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915069

Amistoso (Int.) 730915069 Información oficial sobre el partido 730915069 en Hattrick

10.04.2024 10:45:00

Ironbreakers United Alineación oficial del equipo 'Ironbreakers United' en el partido 2 - 5 Arolan Roato Alineación oficial del equipo 'Arolan Roato' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Ironbreakers United Alineación oficial del equipo 'Ironbreakers United' en el partido 0 - 7 Arolan Roato Alineación oficial del equipo 'Arolan Roato' en el partido
Tiene suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ironbreakers United

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): Stéphane Cauderlier va donar a Ironbreakers un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 115 Minuto 80 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 80 minuts, Félix Windels va superar per velocitat Ville Heinoja per posar el 2 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Ironbreakers va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Yves Dändliker va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 202 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Ironbreakers va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 49 que Teemu Korjonen no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix Windels de Ironbreakers va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Arolan Roato

Goles Goles

  • 161 Minuto 16 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Kari 'Lahje' Puntti que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Arolan va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Olli Toivonen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Antti Maunuksela va augmentar l'avantatge de Arolan a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Antti Maunuksela, que va ser qui va marcar 2 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Toni 'Skutta' Metsävuori de Arolan l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 84 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Markus 'Viikinki' Halm va enviar un xut des de 40 metres al minut 22, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Markus 'Viikinki' Halm, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Markus 'Viikinki' Halm va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Markus 'Viikinki' Halm.