Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730915031

Amistoso (Int.) 730915031 Información oficial sobre el partido 730915031 en Hattrick

10.04.2024 15:20:00

European Glory Alineación oficial del equipo 'European Glory' en el partido 3 - 2 EL TZABA Alineación oficial del equipo 'EL TZABA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
European Glory Alineación oficial del equipo 'European Glory' en el partido 3 - 0 EL TZABA Alineación oficial del equipo 'EL TZABA' en el partido
Tiene un resultado normal 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

European Glory

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Matúš Galo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. European es posava per davant!
  • 124 Minuto 27 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 27 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Odd Standal llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Corria el minut 65 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Matúš Galo, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matúš Galo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 205 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): European va estar a punt de marcar quan Gwénole Valette va fer una passada impressionant a Amir Hossein Azarbouyeh, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

EL TZABA

Goles Goles

  • 161 Minuto 20 (Gol por el centro): TZABA van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 20, quan Joona Syri va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 117 Minuto 57 (Gol evento especial cansancio): En János István semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 57 de partit. En Marko Valtakoski del TZABA s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de TZABA, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Thomas Wengersky va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Joel Mariño de TZABA va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.