Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914936

Amistoso (Int.) 730914936 Información oficial sobre el partido 730914936 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 3 - 4 Hannie's Heroes Alineación oficial del equipo 'Hannie's Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VilaGran Alineación oficial del equipo 'VilaGran' en el partido 3 - 1 Hannie's Heroes Alineación oficial del equipo 'Hannie's Heroes' en el partido
Tiene un resultado normal 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaGran

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Wilmer Ruiz de VilaGran aconseguir un gol al minut 2 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 110 Minuto 40 (Gol de falta): Al minut 40, VilaGran van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Jaime Vargas-Maldonado va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 2 - 2.
  • 103 Minuto 89 (Gol por la derecha): VilaGran no perdien la fe, i al minut 89 del partit, Smadyar Konakpaev va marcar el 3 - 4 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Tadeo Arana marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Pau Vicens que va xutar a fora per molt poc.
  • 230 Minuto 21 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jaime Vargas-Maldonado, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Gabino Quiñoá va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xavi Cornet de VilaGran la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Smadyar Konakpaev.

Hannie's Heroes

Goles Goles

  • 161 Minuto 29 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Anastasio Echeverría que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Anastasio Echeverría va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Hero, Dalton Jardim Leal, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Casper Geitenbeek donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Leen Paas va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 61 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Hero van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Angelo Roca, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Patryk Maćkowiak de Hero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.