Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914775

Amistoso (Int.) 730914775 Información oficial sobre el partido 730914775 en Hattrick

10.04.2024 23:10:00

SalentoTropical Alineación oficial del equipo 'SalentoTropical' en el partido 2 - 2 bangla gibon Alineación oficial del equipo 'bangla gibon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
SalentoTropical Alineación oficial del equipo 'SalentoTropical' en el partido 4 - 1 bangla gibon Alineación oficial del equipo 'bangla gibon' en el partido
Tiene mala suerte 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SalentoTropical

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Després de 71 minuts de partit, Uriah Benarroch igualava per SalentoTropical en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Uriah Benarroch de SalentoTropical va aconseguir igualar el partit al minut 83, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): El jugador de SalentoTropical Gian Franco Rispoli quasi va assolir l'empat al minut 40 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58 el SalentoTropical va posar setge sobre la defensa central visitant però en Uriah Benarroch no va estar gens encertat.
  • 217 Minuto 85 (Ocasión evento especial cansancio): En Daniel Bebra treia dos pams de llengua del cansament. Al minut 85 hauria d'haver arribat a interceptar una passada però no va tenir esma per moure's. Per sort els seus companys van esmenar l'error.
  • 221 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Antonio Celayeta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de SalentoTropical se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

bangla gibon

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 30, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Umar Rahman es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 81 (Gol de penalti): bangla va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Daniel Bebra va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ilya Perevoznikov que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Johan Spiteri de bangla amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.