Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914479

Amistoso (Int.) 730914479 Información oficial sobre el partido 730914479 en Hattrick

10.04.2024 20:00:00

NoFatCats Alineación oficial del equipo 'NoFatCats' en el partido 3 - 4 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NoFatCats Alineación oficial del equipo 'NoFatCats' en el partido 1 - 2 HERMES TRAINERS Alineación oficial del equipo 'HERMES TRAINERS' en el partido
Tiene suerte 1.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,9 % 9,4 % 67,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NoFatCats

Goles Goles

  • 105 Minuto 73 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 73, Biense Bonnema va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Tamás Makay que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Hans-Erik Ohlby, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a NoFatCats.
  • 143 Minuto 81 (Gol de contra por la derecha): El jugador Peter-Thilo Niederheim de NoFatCats es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 3 - 3 d'un ràpid contraatac.
  • 125 Minuto 90 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Peter-Thilo Niederheim, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 3 - 4 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

HERMES TRAINERS

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): Amb 37 minuts jugats, Martín Néstor Marcucci de TRAINERS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, Xurxo Pérez Garzón va augmentar l'avantatge de TRAINERS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Xurxo Pérez Garzón de TRAINERS va fer un bon esprint per escapar-se de Hans-Erik Ohlby i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 3. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Francisco Aladrén va estar a punt de posar per davant a TRAINERS amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Anthony Gerardi va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Francisco Aladrén, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Anthony Gerardi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Xurxo Pérez Garzón no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Patricio Melojo, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Patricio Melojo va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Xurxo Pérez Garzón de TRAINERS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Xurxo Pérez Garzón de TRAINERS es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 68.