Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730914224

Amistoso (Int.) 730914224 Información oficial sobre el partido 730914224 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

FC Horta Alineación oficial del equipo 'FC Horta' en el partido 8 - 1 Eika Krapfoss Alineación oficial del equipo 'Eika Krapfoss' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
FC Horta Alineación oficial del equipo 'FC Horta' en el partido 10 - 0 Eika Krapfoss Alineación oficial del equipo 'Eika Krapfoss' en el partido
Tiene mala suerte 9.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Horta

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Buğra Özdeş de Horta, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Horta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Buğra Özdeş va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 134 Minuto 38 (Gol de penalti): Als 38 minuts de joc, els nois de Horta van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Alfonso Urruchua augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco García Orovio va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 57 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Miklós Hostisóczki es va introduir dins la defensa central al minut 57, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Horta va aconseguir el 7 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Denis Olano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Giuseppe Gaeta, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 1 per a Horta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Angel Lishkov de Horta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Denis Olano gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Helge Nauff va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Francisco García Orovio va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Buğra Özdeş es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Toledo de Horta es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Buğra Özdeş de Horta es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfonso Urruchua de Horta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eika Krapfoss

Goles Goles

  • 125 Minuto 39 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Arve Nielsen va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 4 - 0.
  • 152 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Krapfoss va reduir l'avantatge rival a 5 - 1, quan Jan Westby va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.