Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912927

Amistoso (Int.) 730912927 Información oficial sobre el partido 730912927 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Intrepid FC Alineación oficial del equipo 'Intrepid FC' en el partido 0 - 2 Dallas Monkey Generals 2013 Alineación oficial del equipo 'Dallas Monkey Generals 2013' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Intrepid FC Alineación oficial del equipo 'Intrepid FC' en el partido 1 - 0 Dallas Monkey Generals 2013 Alineación oficial del equipo 'Dallas Monkey Generals 2013' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Intrepid FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner peinado): Cezar Bănulescu quasi marca en una jugada assajada de córner que Márk Gulyás havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 208 Minuto 34 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Pauls Bārzdis de Intrepid va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Gianni Zaramella que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vardan Simonyan de Intrepid es va guanyar la targeta groga merescudament.

Dallas Monkey Generals 2013

Goles Goles

  • 170 Minuto 17 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Maksim Kizilov al minut 17 va permetre a Generals prendre avantatge per 0 - 1.
  • 184 Minuto 85 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Generals per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 85. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Maksim Kizilov. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 74 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ville Helasvuo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Javier Ayuso va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.