Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912354

Amistoso (Int., RC) 730912354 Información oficial sobre el partido 730912354 en Hattrick

11.04.2024 03:00:00

F.C Papelera Alineación oficial del equipo 'F.C Papelera' en el partido 5 - 3 FC Mikulis Alineación oficial del equipo 'FC Mikulis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C Papelera Alineación oficial del equipo 'F.C Papelera' en el partido 5 - 1 FC Mikulis Alineación oficial del equipo 'FC Mikulis' en el partido
Tiene un resultado normal 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Papelera

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Papelera va posar-se per davant 1 - 0 al minut 9, quan Dagoberto Mosquera va llançar una pena màxima perfectament.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, Papelera va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Dagoberto Mosquera, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Papelera va augmentar la diferència quan Sándor Peszeni no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Talacasto Amarilla va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Dagoberto Mosquera va augmentar l'avantatge de Papelera a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gideon Cutler va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Yurii Bohusz va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dagoberto Mosquera per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Yurii Bohusz va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, James Gachette de Papelera va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC Mikulis

Goles Goles

  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Mikulis van mostrar una bona compenetració quan al minut 41 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Elvis Laurenzio va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Els jugadors de Mikulis no defallien en cap moment. Producte d'això, en Charlie Casner va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): Un mica després, Elias Akl de Mikulis va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 29 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 29 en Appie Beukman ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alan Majdak el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 251 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Miroslav Sovadina va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Fausto Torres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alan Majdak de Mikulis va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.