Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730912107

Amistoso (Int.) 730912107 Información oficial sobre el partido 730912107 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 6 - 0 NOWAR!! Alineación oficial del equipo 'NOWAR!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Llops C.F Alineación oficial del equipo 'Llops C.F' en el partido 2 - 0 NOWAR!! Alineación oficial del equipo 'NOWAR!!' en el partido
Tiene mucha potra 2.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llops C.F

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador Soriano Pineda de Llops, després de 37 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Llops va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Fermín Martínez Vera progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 42 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Llops va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Francisco Monte des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Txomin Olmos va incrementar l'avantatge de Llops amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Llops pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fran Amils Pibernat va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Txomin Olmos va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Llops per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 31, quan Paco Reyero va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Soriano Pineda va rematar alt.

NOWAR!!

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 58 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Nikoghos Hampartsoumyan va marxar de Manolo Valle Goyanes en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de NOWAR!! van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): NOWAR!! van sortir al contraatac amb encert al minut 73, però Sirak Parenyan no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 88 (Ocasión de contra por el centro): En Placido Salsano va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ohannes Khachatryan de NOWAR!! va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43 del partit, Ohannes Khachatryan de l'equip NOWAR!!, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Movses Gurchunyan.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yeranos Galustyan de NOWAR!! es va guanyar la targeta groga merescudament.