Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911930

Amistoso (Int.) 730911930 Información oficial sobre el partido 730911930 en Hattrick

10.04.2024 12:30:00

C.D. Miura Alineación oficial del equipo 'C.D. Miura' en el partido 1 - 4 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D. Miura Alineación oficial del equipo 'C.D. Miura' en el partido 3 - 4 RyckersNxt Alineación oficial del equipo 'RyckersNxt' en el partido
Tiene mala suerte 2.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,6 % 47,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Miura

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Miura va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Armin Svete va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2, Adiran Olartza arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Ingemund Lewerberg va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Miura se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Giulio Conato va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 84 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

RyckersNxt

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Barney Stockley va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 19.
  • 138 Minuto 38 (Gol evento especial extremo + rematador): Jukka Jaakkola estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Amadeusz Gdowski va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 2 al minut 38.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 56 minuts, el tirador de faltes del RyckersNxt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jukka Jaakkola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, Miro Malapati va augmentar l'avantatge de RyckersNxt a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de RyckersNxt a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Jukka Jaakkola va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Barney Stockley al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Miro Malapati després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Enric Coquillat va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Alen Abduaraz de RyckersNxt va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.