Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911420

Amistoso 730911420 Información oficial sobre el partido 730911420 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 4 - 0 Sporting Caracoles FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Caracoles FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 2 - 0 Sporting Caracoles FC Alineación oficial del equipo 'Sporting Caracoles FC' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 115 Minuto 2 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 2 minuts, Teo Trombetta va superar per velocitat Kain Schaut per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): dinamo va augmentar la diferència quan Abraam Caxigao no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): dinamo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Borna Sulen va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de dinamo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gaetano Marchiol va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Teo Trombetta, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Khamees Sattar. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abraam Caxigao va estar a punt de sentenciar el partit al minut 21, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Antoni Nijakowski, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Al minut 73 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kvetoslav Vláčil de dinamo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Gaetano Marchiol de dinamo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kvetoslav Vláčil de dinamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Caracoles FC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Arturo Bardón va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Iker Guzmán del Val aquest no va estar a l'altura.
  • 219 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Koenmar Verschuur va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Arturo Bardón, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kain Schaut.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eufrasio Queaires de Caracoles amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.