Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730911256

Amistoso 730911256 Información oficial sobre el partido 730911256 en Hattrick

09.04.2024 18:15:00

Heliopolis FC Alineación oficial del equipo 'Heliopolis FC' en el partido 4 - 2 SF Wansbober 08 Alineación oficial del equipo 'SF Wansbober 08' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Heliopolis FC Alineación oficial del equipo 'Heliopolis FC' en el partido 4 - 6 SF Wansbober 08 Alineación oficial del equipo 'SF Wansbober 08' en el partido
Tiene un resultado normal 3.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,3 % 8,2 % 69,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Heliopolis FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Marco Katona, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Helio se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 16.
  • 116 Minuto 17 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 17, en Pablo Elías Colina del Helio va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Alberto Krammel que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 2 - 0.
  • 137 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Pablo Elías Colina va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 29 de joc. Czesław Niedzielak es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 3 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 143 Minuto 38 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Helio eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 38, Marco Katona va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Elías Colina per poc que no incrementa el marcador al minut 32. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Gerald Buchegger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Passaven 48 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Valeriy Khamtsov va rematar alt.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Mircea Gritu gairebé va marcar per a Helio des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

SF Wansbober 08

Goles Goles

  • 153 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Jens-Axel Gschwandtner va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Wansbober en aconseguir el 4 - 1.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Wansbober va reduir l'avantatge rival a 4 - 2, quan Günay Selekmen va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Ulf Zelber, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Tobias Höker no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 250 Minuto 19 (Ocasión de falta): Després de 19 minuts, Söhnke Krippendorf va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Ulf Zelber el va poder desviar a córner.
  • 250 Minuto 37 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Wansbober van pujar a rematar. Però en Söhnke Krippendorf la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.