Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730910684

Amistoso 730910684 Información oficial sobre el partido 730910684 en Hattrick

10.04.2024 12:05:00

Os Celtas Alineación oficial del equipo 'Os Celtas' en el partido 1 - 5 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Os Celtas Alineación oficial del equipo 'Os Celtas' en el partido 0 - 2 Gijon Athletic Alineación oficial del equipo 'Gijon Athletic' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Celtas

Goles Goles

  • 136 Minuto 69 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Nicolás Font s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Emadeddin Lahiji, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Celtas, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Emadeddin Lahiji va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): Celtas va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Vernon Turtle va anar a parar a les mans del porter.

Gijon Athletic

Goles Goles

  • 170 Minuto 28 (Gol de falta): Al minut 28, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Andrea Mingolla posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, Bastian Del Rosario Bascur va pentinar un córner cap al segon pal que Jesús Navarro Alas va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 2.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 34 de partit va donar a Gijon l'avantatge per 0 - 3. Jesús Puche Grandes en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Enrique Mutis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 4 per a Gijon.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ivan Dimitrov de Gijon l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Gijon va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Ángel Gil va desviar el xut final de Marc Roquer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Gijon quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ivan Dimitrov va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 79, Jesús Navarro Alas de Gijon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.