Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730909184

Amistoso (RC) 730909184 Información oficial sobre el partido 730909184 en Hattrick

10.04.2024 09:30:00

Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 3 - 1 Vfl Spassvögel 03 Alineación oficial del equipo 'Vfl Spassvögel 03' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Athletic Mitterdorf Alineación oficial del equipo 'Athletic Mitterdorf' en el partido 4 - 2 Vfl Spassvögel 03 Alineación oficial del equipo 'Vfl Spassvögel 03' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,3 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Mitterdorf

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Collin Lewis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 17 de joc. Benjamin Engelmair es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Mitterdorf va augmentar la diferència quan Lourenço António Cardoso no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mitterdorf. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que Matthias Drnek xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lourenço António Cardoso va estar a punt de sentenciar el partit al minut 19, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 20 en Massimiliano Ingallinera ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Matthias Drnek el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Mitterdorf a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Massimiliano Ingallinera va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30, Julian Maurer gairebé va marcar per a Mitterdorf des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Vfl Spassvögel 03

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89 els aficionats de Spassvögel van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Vinzenz Engelmair va anotar el 3 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 14 (Ocasión de falta): Harald Bader va xutar magistralment una falta al minut 14 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Dieter Käfer de Spassvögel va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.