Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730909147

Amistoso (RC) 730909147 Información oficial sobre el partido 730909147 en Hattrick

10.04.2024 12:20:00

Los Comanches Alineación oficial del equipo 'Los Comanches' en el partido 0 - 2 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Los Comanches Alineación oficial del equipo 'Los Comanches' en el partido 1 - 5 ii desu ne Alineación oficial del equipo 'ii desu ne' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Comanches

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 13 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Abel Ugarteche va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

ii desu ne

Goles Goles

  • 172 Minuto 9 (Gol por la izquierda): desu va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 9. Jędrzej Otrębski va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Marcello Soverini de desu va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Jędrzej Otrębski, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. desu va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 280 Minuto 56 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Florin Iordache al minut 56.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Thibault Lantenois de desu va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Jędrzej Otrębski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Jędrzej Otrębski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Gregor Block quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Barnaby Fear, però la pilota va topar amb el travesser.